Title of a News Article

Urfalıların gururu oldular

Urfalıların gururu oldular
banner206

Borsa İstanbul’da gong Astor Enerji için çaldı.

Yatırımcılara ayırdığı paylara 34,5 kat fazla talep gelen ve 90,5 milyar TL halka arz büyüklüğüne ulaşan Astor Enerji için gong çaldı. Astor enerji Şanlıurfalı Geçgel kardeşlere ait.

Borsa İstanbul’da gong Astor Enerji için çaldı

Yatırımcılara ayırdığı paylara 34,5 kat fazla talep gelen ve 90,5 milyar TL halka arz büyüklüğüne ulaşan Astor Enerji için gong çaldı.

Borsa İstanbul’da gong Astor Enerji için çaldı.

Yatırımcılara ayırdığı paylara 34,5 kat fazla talep gelen ve 90,5 milyar TL halka arz büyüklüğüne ulaşan Astor Enerji için gong çaldı. Ülkemizin transformatör ve anahtarlama ürünlerinde lider yerli üreticisi Astor Enerji, bugün Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.

Borsa İstanbul’da gong, Türkiye’nin lider yerli transformatör ve anahtarlama ürünleri üreticisi Astor Enerji için çaldı. 11-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecini rekor katılımla tamamlayan şirket, 18 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da, “ASTOR.E” koduyla işlem görmeye başladı.

Borsa İstanbul’da düzenlenen Astor Enerji Halka Arz Gong Töreni, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Başkan Vekili Enver Geçgel, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Geçgel, Genel Müdürü Hakan Ünsal, İhale ve Şartname Müdürü İlknur Geçgel, TEB Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yenidoğan, TEB Yatırım Genel Müdürü Selim Yazıcı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195