Title of a News Article

Alo Ben Başkan...

Alo Ben Başkan...
banner206

Şanlıurfa'da Hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların sorun ve taleplerini Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, çağrıları cevaplandırdı. 

Vatandaş odaklı bir çalışma anlayışı benimseyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 7 gün 24 saat esasıyla çalışan Eyyübiye Belediyesi Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyerek en etkin ve en kısa sürede ilgili birimlere aktarmayı sürdüren çağrı merkezi personelleri ile bir süre sohbet eden Başkan Kuş, gelen talepleri dinlerken gelen sorun ve taleplerin çözümü için yetkililere anında talimat verdi.

Eyyübiye Belediyesi çağrı merkezini arayan Vatandaşlar telefonda büyük şaşkınlık yaşadı. Kendilerine cevap verenin Başkan olduğunu öğrenen Vatandaşlar şaşkınlıklarını telefonda Başkan Kuş'a aktardılar. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, uzun süre kaldığı çağrı merkezi çıkışında yaptığı açıklamada şunları kaydetti ' vatandaş odaklı hizmetleri yaparken, vatandaşlarımızın emrinde 7/24 mesai yapan çağrı merkezini daha etkin bir şekilde kullanarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri, sorunları çözerek en güzel hizmetleri sunmaya büyük önem veriyoruz. Bugünde çağrı merkezimizde görevli personelimizi ziyaret ettik. Buradaki çalışan arkadaşlarımızdan bilgiler aldık.Görüşme yaptığımız vatandaşlarımız, çağrı merkezimizin üzerlerine düşen yükümlülüğü fazlasıyla yerine getirmelerinin memnuniyetini ifade ettiler. Vatandaşlarımız bizlere ulaşmak için 4440363 nolu hattı aramaları yeterlidir. Belediye olarak 7/24 vatandaşımızın emrindeyiz"

Başkan Kuş, daha sonra Belediyenin diğer birimlerini de gezdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 23:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim halil
İbrahim halil - 2 yıl Önce

Keşke Karaköprü belediye başkanı da yapsa da yapmayı boşver telefonlara baksalar

SIRADAKİ HABER

banner195