Title of a News Article

Eyyübiye’de toplu açılış töreni yapıldı  

Eyyübiye’de toplu açılış töreni yapıldı  
banner206

Eyyübiye Belediyesi tarafından hizmete sunulan 15 Temmuz mahallesi Şelale park, Kitap Otağı, Yardımcı parkı, 5 halı saha ve 3 Muhtar Evi için toplu açılış töreni yapıldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, programda yaptığı konuşmada, seçimde verdikleri vaatleri yerine getirdiklerini belirterek, “Vatandaşımız emredecek, biz yapacağız” dedi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Temmuz Mahallesi Şelale Parkı, 15 Temmuz Mahallesi Kitap Otağı, Yardımcı Mahallesi sosyal donatı alanı, TOKİ (Batıkent) Halı Sahası, Kito Deresi Halı sahası, İkizce Mahallesi Halı Sahası, Yamaçaltı Mahallesi Halı Sahası, Yardımcı mahallesi Halı Sahası, Ruha Mahallesi Muhtar evi, 15 Temmuz mahallesi muhtar evi, Karakoyunlu Mahallesi muhtar evi için toplu açılış programı düzenlendi.

15 Temmuz Mahallesi Ayhan Şahenk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yanında düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Eyyübiye Belediyesi Eğitim Merkezlerinde yetişen halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan programda, hayata geçirilen projelerin sinevizyon gösterisi yapıldı.

GÜLPINAR: “BEDAVA LOKMA YOK, BURADA 20 YILLIK EMEK VAR”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, programda yaptığı konuşmada, "Bu yapılanlar, yapacaklarımızın teminatıdır. Daha bu bir başlangıç. Bunlar çok ufak hizmetler ama güzel hizmetler, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Buranın eski halini gördükten sonra yeni halini takdir etmemek mümkün değil. İşte bunu yaparsa AK Parti yapar" dedi. 

Pandemi dolayısıyla bu tür açılışlara ara verdiklerine dikkat çeken Gülpınar, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Bazı muhalefet partileri bir boşluk varmış gibi, biraz da ağızlarının suyu akarcasına özellikle Urfa’da kendilerince bazı atraksiyonlarda bulunuyorlar. Hiç kimsenin ağzının suyu akmasın. Burada AK Parti olduktan sonra, AK Parti camiası, AK Parti sevdası ve böyle değerli başkanlarımız ve bu birlik ve beraberliğimiz olduktan sonra burada muhalefetin hiçbir şansı olmayacak Allah’ın izniyle. Ama eksiklikler var, zaman zaman yanlış giden işler var. Bunların hepsini kabul ediyorum. Değerli Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki bu değerli kadrolar bu aksaklıkları giderecek. Yani öyle bedava lokma yok, burada 20 yıllık bir emek var, AK Parti Belediyeciliği var, bizi biz yapan AK Parti Belediyeciliği anlayışı var. İnşallah bu hizmetlerin devamı gelecek.”

BEYAZGÜL: “GECEKONDULAR İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRE BAŞKANLIĞINI KURDUK”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, Eyyübiye’de yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u tebrik etti.

Yapılan çalışmaların birlik ve beraberliğin sonucu olduğunu vurgulayan Beyazgül, “Eyyübiye’nin büyük sorunları var. Buranın yüzde 85’i gecekondu. Gecekondular için Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığını kurduk. Kurulması gerekiyordu, buralar böyle çözülür. Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı olmadan kentsel dönüşümü yapamayız” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u tebrik etti.

KUŞ: VATANDAŞIMIZ EMREDECEK, BİZ YAPACAĞIZ

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, seçimlerden önce “Esnafımız, vatandaşımız emredecek, biz yapacağız”  dediğini anımsatarak, şu ifadelere yer verdi:

“Eyyübiye Belediyesini, Eyyübiye’de yaşayan 400 bin nüfus yönetecek demiştik ve 15 Temmuz Mahallesi’nde olduğu gibi vatandaşımız emretti, bizde kendilerine 15 Temmuz Şelale Parkını kazandırmış olduk. Özellikle annelerimiz, çocuklarının ders çalışma ortamlarının olmadığını ilettiler. Bunun için Çocuklarımıza, evlatlarımıza birçok proje kazandırdık. Bu defa da 15 Temmuz Mahallesi’nde yaşayan evlatlarımıza Kitap Otağını kazandırdık.

Merkez kırsal ayrımı yapmayacağımızı dile getirmiştik. Bu kapsamda Yardımcı Mahallesi’nde yaptığımız parkın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bölgenin en büyük Millet Bahçesinin yapımına başladık.”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek, toplu açılış gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, daha sonra 15 Temmuz Parkı ile Kitap Otağı’nı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195