Title of a News Article

Aktaş, Suruç'a veda etti.

Aktaş, Suruç'a veda etti.
banner206

Sakarya Pamukova ilçesine tayini çıkan Suruç Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Kenan Aktaş, bugün ilçeden ayrıldı. Suruç aniden tayini çıkan kaymakam Aktaş için üzülüyor. İlçedd bulunan STK temsilcileri başta olmak üzere, yüzlerce kişi çıkan ani tayin kararına tepki gösterdiler. 

Suruç ilçesinde halkın her kesimden sevilen ve çok sayıda projeye imza atan Aktaş, Suruç ilçesinden ayrıldıktan sonra bir veda mesajı yayımladı. Suruç ilçesinin artık ikinci memleketi olduğunu ifade eden Aktaş, veda mesajında şunları kaydetti 

28.08.2019 tarihinde başlayıp severek görev yaptığım yiğitler diyarı Suruç’tan ayrılıyorum. 

Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında Suruç ilçesi benim nezdimde her zaman ayrı bir yerde olacaktır.

Görevim esnasında hep insanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile hareket ettim. Daima milleti ön plana çıkardım, insani değerlere önem verdim. İnsanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı içerisinde oldum. “Millet olmazsa Devlet olmaz, Devlet milleti için vardır” düsturuyla çalıştım. Devletimizin olmazsa olmaz değer ve ilkeleri çerçevesinde iki günü bir olan ziyandadır inancıyla hizmet ettim. Atılan her bir adıma karşılık vermeye, uzatılan her eli tutmaya çalıştım. Devletimizin engin şefkatini göstermeye gayret sarf ettim.

Bu ilçeye gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Kaymakamlık gibi sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken aynı anda Belediye Başkan Vekili olarak Suruç’a ve Suruçlu kardeşlerime hizmet etme şerefine nail oldum. 

Suruç ikinci evim ve ikinci memleketim olmuştur. Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olacak, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir.

Bu duygularla Suruçlu kardeşlerimden helallik istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allaha ısmarladık

Öte yandan Batman Vali Yardımcısı İbrahim Güneş Suruç kaymakamı ve Belediye başkan vekili olarak atanmıştı. Güneş'in yarın görevine başlaması bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195