Title of a News Article

Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırmaya ağırlık verdi!

Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırmaya ağırlık verdi!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki seralarda yetiştirilen dut ve Melia (Tespih ) ağacı Suruç ilçesi Dinlence Mahallesi yol güzergâhında ve ikinci organize sanayi bölgesindeki refüjlerde toprakla buluşturuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle kurulan ve üretim kapasitesi artırılan Merkez Şehit Nusret Meyve Fidanlığı ile Akçakale Fidanlığında yetiştirilen fidanlar toprakla buluşturuluyor.

Seralarda yetiştirilen ve boylandırılan Çam Ağacı, Çınar Ağacı, Tespih Ağacı, Dut Ağacı, Gül ve dekoratif çiçekler şehrin farklı bölgelerinde cadde ve sokaklarda ve refüjlerde toprakla buluşturularak Şanlıurfa’nın yeşil oranı artırılıyor.

“Yemyeşil Bir Şanlıurfa” hedefiyle çalışmalarını sürdüren ve kente kazandırdığı park ve meydanlarla şehre nefes aldıran Başkan Beyazgül’ün direktifleri doğrultusunda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri cadde ve refüjlerde kendi yetiştirdiği fidanları dikiyor.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Dinlence Mahallesi yol güzergâhında 200 adet dut ve tespih ağacını toprakla buluşturan ekipler, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesindeki refüjlere de 200 adet tespih ağacı dikimi gerçekleştirdi.

Suruç dinlence Mahallesi Muhtarı Şahin Altın Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinin yeşil olmasını sağlayan ve fidan desteğinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek dinlence yolu güzergâhının daha yeşil bir görünüme kavuşacağını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142