Title of a News Article

Büyükşehir’den Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Büyükşehir’den Mezarlıklarda Bayram Temizliği
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda kapsamlı şekilde temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştirerek kabir ziyaretleri gerçekleştirecek vatandaşlar için mezarlıkları ziyarete hazır hale getirdi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bütün birimleriyle gerekli tüm tedbirleri alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki mezarlıklarda sürdürdüğü temizlik ve bakım onarım çalışmalarını Kurban Bayramı dolayısıyla sıklaştırdı.

Şanlıurfa’da vatandaşların bayram günleri ebediyete irtihal eden eş, dost akrabalarının kabir ziyaretlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştirebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklardaki çöp ve yabani otları temizledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından mezarlık alanında bulunan çöpler toplandı. Mezarlıklardaki tüm yollar temizlendi. Mezarlıkların içerisinde bulunan yabani otları da temizleyen ekipler, mezarlıkları ziyaretlere hazır hale getirdi. Mezarlık duvarlarına yazılan ve görüntü kirliliğine neden olan yazıları da püskürtme boya yardımıyla ortadan kaldıran ekipler, mezarlıkların daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

BAYRAMDA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ayrıca vatandaşların kabir ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirebilmeleri adına Kurban Bayramı süresince şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195