Title of a News Article

Eşinin iğrenç teklifine bakın ne cevap verdi

.

Eşinin iğrenç teklifine bakın ne cevap verdi
banner206
 Adana'da masaj salonunda fuhuş yaptırdığı ileri sürülen koca ile masaj salonu sahibine ev hapsi cezası verildi. 

 Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'ndeki bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Polis, salona girip çıkanları takibe başladı. Salondan çıktıktan sonra ifadesi alınan bir şahıs, "İçeride önce masaj yaptırdım daha sonra ise bir kadınla 100 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdim" dedi.

Polis bu ifade üzerine masaj salonu sahibi Eda G. (23) ve masaj salonunda çalışan Ömer C. A.'yı (26) gözaltına alındı. Masaj salonunda fuhuş yaptığı ileri sürülen Ömer C. A.'nın 4 ay önce evlendiği eşi Sevil A. (29) ise ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Polis, önce Sevil A.'nın ifadesini aldı. Sevil A.'nın ifadesinde masaj salonunda temizlik ve çay dağıtmak için işe girdiğini ancak ilk iş günü Eda G.'nin yanına gelerek, 'Sana masaj yapmayı öğreteyim, müşterilere masaj yap' dediğini belirterek, "Ben de bu teklifi kabul ettim. Eda bana eşimin üzerinde masaj yapmayı öğretti. Daha sonra müşterilere masaj yapmaya başladım. Eda bir süre sonra bana 'gelen müşterilerle cinsel ilişkiye girersen artı 100 lira para kazanırsın, müşteriler buraya masaja gelmez ya cinsel ilişki için ya da mastürbasyon yapmaya gelir. Ben de daha önce bu işi yaptım. Sen de yaparsan güzel para kazanırsın' dedi. Ben de eşime sordum eşim de bana 'sen bilirsin ben karışmam' dedi. Ben de bunun ardından gelen müşterilere önce masaj ardından isteyenle cinsel birliktelik yaşadım isteyene mastürbasyon yaptım. Hatta Eda beni telefon açan müşterilerle telefonda konuşmamam gerektiğini, polisin dinleme yapabileceğini, salona çağırmam gerektiğini söyledi" dediği öğrenildi.  

Zanlı koca ise eşinin fuhuş yaptığından haberi olmadığını, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Zanlı masaj salonu sahibinin de suçlamaları kabul etmeyerek fuhuştan haberi olmadığını söylediği öğrenildi.  

Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlılar Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol ile serbest bırakılırken, koca ile masaj salonu sahibine ev hapsi cezası verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merhaba, bankalar kredi almak için aşağı döner, be
Merhaba, bankalar kredi almak için aşağı döner, be - 8 yıl Önce

Merhaba,
bankalar kredi almak için aşağı döner,
benim şirket size yardımcı olmak için burada yaklaşık Hiç endişem yok.
Bugün bir kredi için geçerlidir.
% 2 faiz oranı, iletişim e-posta bağlantısı [email protected]

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142