Title of a News Article

Temiz bir Bozova için kollar sıvandı

Temiz bir Bozova için kollar sıvandı
banner206

Bozova Belediyesi daha temiz bir Bozova için çalışıyor 

Bozova Belediyesi her alanda olduğu gibi sağlıklı,temiz ve hijyenik bir Bozova içinde gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bozova Kent merkezindeki cadde ve kaldırımlar Belediye Başkanı Suphi Aksoy talimatları doğrultusunda her ay rutin olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin dört bir yanındaki cadde ve kaldırımlar, tazikli su ve köpükle titizlikle yıkanmaya devam ediliyor. 


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yaptığı yazılı açıklama; ‘ilçemizi her alanda geliştirme ve modern hale getirme adına gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal tüm mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yaz aylarında halkımızın daha sağlıklı ve hijyen ortamda yaşamlarını sürdürme adına temizlik, ilaçlama ve diğer çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bu konuda tüm ekiplerimize çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum dedi. 

Yaz aylarında vatandaşların rahat nefes alabilmeleri adına cadde ve kaldırım yıkama temizliğinin,yanı sıra yaz aylarının kara kabusu olan kara sinek, sivri sinek ve diğer haşerelerin oluşmaması adına da temizlik çalışmalarını dur durak bilmeden devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195