Title of a News Article

Urfa'da artık gitmenize gerek kalmayacak hizmet

Urfa'da artık gitmenize gerek kalmayacak hizmet
banner206

Haliliye Belediyesi, Emlak, İlan- Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğunu ve ödemelerin internetten kolaylıkla yapılabileceğini duyurdu.

Haliliye Belediyesi, Emlak, İlan- Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde tüm kolaylıkları sağlıyor.

2022 yılı Emlak, İlan- Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemelerinde 30 Kasım’ın son gün olduğunu hatırlatan Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödeme yapmaları konusunda bilgilendirmede bulundu. Son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu aktaran Emlak Gelirler Birimi, mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için ödemelerini gerçekleştirmesi gerektiğini hatırlattı. 
Ödemeler, belediye bünyesindeki 7 vezneden yapılırken, vatandaşlara hafta sonu da ödeme kolaylığı sağlanacak. 
Ödeme Noktaları:
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi Altı, Devteyşti Muhtarlığı Yanı, Haliliye Tapu Müdürlüğü, Karşıyaka Zabıta Müdürlüğü, 1’inci Toplanma Merkezi Karşısı.
Ödeme yapacak olan vatandaşlar için Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi Altı ve 1’inci Toplanma Merkezi karşısındaki vezneler hafta sonu da açık olacak. Cumartesi ve Pazar günleri 08.00 ile 17.00 arasında ödeme yapılabilecek. 
Öte yandan, taksit ödemeleri için internet kolaylığı da sunan Haliliye Belediyesi, mükelleflerin “https://webportal.haliliye.bel.tr” adresinden ödemelerini “T.C. Kimlik Numara ile Tahsilat” bölümünden gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2022, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195