Title of a News Article

1 Askerimiz şehit düştü..

1 Askerimiz şehit düştü..
banner206

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde sert iniş yapmak zorunda kalan helikopterin kaza kırıma uğradığını açıkladı. Helikopterdeki 7 personelin kurtarıldığı ve bir personeli arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Saatler sonra bulunan askeri personelin şehit olduğu belirlendi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 04 Eylül 2022 tarihinde, Skorsky tipi bir helikopterimizin ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalarak kaza kırıma uğraması sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Ümit Kesti şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Şehit ateşi Ordu'ya düştü

Şehidin şehadet haberi, Ordu'nun Fatsa ilçesi Güvercinlik Mahallesi'ndeki yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehidin babaevine dev Türk bayrağı asıldı.

Fatsa Güvercinlik Mahallesi Muhtarı Hami Gülboy, “Şehidimizin ailesine acılı haberi yetkililerle birlikte verdik. En son Fatsa ilçemize kendisi gibi asker olan 1,5 ay önce kardeşinin düğününe gelmişti. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195