Title of a News Article

15 Temmuz Anma programı Urfa başladı

15 Temmuz Anma programı Urfa başladı
banner206

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programı Şanlıurfa'da başladı.

Fetö Terör Örgütü tarafından 2016 yılında kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. 

Şanlıurfa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı Kortej yürüyüşü ile başladı.

Kortej yürüyüşünün ardından Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, BŞB vekili Ahmet Kaytan, Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, emniyet müdürü Selçuk Doğuş, jandarma komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Ticaret Borsası başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Borsası meclis başkanı İsa Kızıldemir, Şehit aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve  kalabalık kitle Rabia meydanında bir araya geldi. Burada ki anma programı Akşam namazı ile başladı. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı. 

VEKİLLER YOK

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinliklerine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin yanlız katılması dikkatleri çekti. Ak Parti Şanlıurfa cephesinde vekillerin dağınıklığı kurban bayramından sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik günü anma programına da yansıdı. Hac vazifesini yerine getirmek için Halil Özcan kutsal topraklarda bulunurken, diğer vekillerin nerede olduğu bilinmiyor.

TBMM'nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Şanlıurfa'ya Ak Parti'nin milletvekillerinin bazı isimlerin gelmemesi dikkatleri çekti. Bu akşam Rabia meydanında ki 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik günü anma Etkinliklerine Şanlıurfa milletvekillerinin dışında, STK temsilcileri ve vatandaşların geçmiş yıllara oranla fazla katılım sağlanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195