Title of a News Article

Akçakale Belediyesi'ne destek sözü!

Akçakale Belediyesi'ne destek sözü!
banner206

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hasan Maral Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret etti. İlçedeki fabrikaları gezen heyet, duydukları memnuniyeti dile getirdi ve destek sözü verdi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, dün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hasan Maral’ı ağırladı.

Kalkınma Ajansı yöneticileri ziyaretleri kapsamında ilk olarak Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Akçakale Belediyesi'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen iki fabrikayı gezdi. İşçilerle görüşen Genel Müdür Yeniçeri ve Başkan Maral fabrikaların istihdama katkısı hakkında Başkan Yalçınkaya’dan da bilgi aldı.

Ardından sınır hattı ve sınır kapısını da gezen yöneticiler daha sonra Akçakale Belediyesi’ne giderek Başkan Yalçınkaya’nın makamında projeler hakkında istişarelerde bulundu. Genel Müdür Yeniçeri ve Başkan Maral bundan sonra hayata geçirilecek projeler için de destek sözü verdi.

Başkan Yalçınkaya, ziyaretin anısına Genel Müdür Yeniçeri ve Başkan Maral’a hediye takdim etti.

BAŞKAN YALÇINKAYA: İSTİHDAMDA ARTIŞ HEDEFİMİZ

Ziyarete dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya “Gelişmiş, güçlü bir Akçakale için üretim ve istihdamda artış öncelikli hedefimiz… Hedefimize giden yolda bizleri yalnız bırakmayan ve ilçemizi ziyaretlerinde de destek sözü veren Genel Müdürümüz Sayın Barış Yeniçeri ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sayın Hasan Maral'a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195