Title of a News Article

Albayrak, Öcalan'a çok sert çıktı!

Albayrak, Öcalan'a çok sert çıktı!
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti Belediyesi’ni arsa satmakla eleştiren HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’a “Senin gibi biz Vatanımızı Devletimizi satmıyoruz” şeklinde sert cevap verdi.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz hakkı alarak Şanlıurfa’da belediyeye ait arsaların satılmasını eleştirdi. Bu konuşmanın yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Öcalan, “Halfeti belediyesi, Halfetililer ait olan arsa, arazi ne varsa alen acele satıyor. Sadece Halfeti belediyesi mi? Urfa belediyelerinin tamamı yolsuzluğa bulaşmış durumda. Yangından mal kaçırırcasına, ne var ne yok satılıyor” ifadelerine yer verdi.

ALBAYRAK: “SENİN GİBİ BİZ VATANIMIZI DEVLETİMİZİ SATMIYORUZ”

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ömer Öcalan’ın bu eleştirilerine çok ağır bir şekilde cevap verdi. Öcalan’ın paylaştığı videoyu alıntılayan Albayrak ise, eleştirilere şu cevabı verdi:

“Senin gibi biz Vatanımızı Devletimizi satmıyoruz...

Belediyecilikten anladığınız Belediyenin araçlarıyla Hendek kazmak örgüte para aktarmak olduğu için; şimdi sana Kentsel Gelişim ve Dönüşüm desem anlamazsın...

Bizi izlemeye devam et ; Belediyecilik nedir belki öğrenirsin...”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195