Title of a News Article

Aydilek Selçuk Bayraktar'la ne konuştu

Aydilek Selçuk Bayraktar'la ne konuştu
banner206

Geçtiğimiz günlerde videokonferans ile birçok ilin teknoloji alanında projeler üreten isimlerle görüşen Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Urfalı isimden de yapılan projeleri dinledi.

Elektrikli ve sürücüsüz akıllı otomotiv yapımında arge çalışmalarını ekibiyle birlikte sürdüğünü Selçuk Bayraktar'a ileten Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek, bu konuda destek istedi. 

Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile video konferans sistemiyle görüşerek; Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, ‘elektrikli ve akıllı arabalar’ konusuna da vurgu yaptı.

Doç. Dr. Berkan Aydilek’in elektrikli ve akıllı arabalarla alakalı gençlere yönelik ne tür çalışmaların yapılabileceği hakkındaki soruyu yanıtlayan Bayraktar, “TEKNOFEST'in amacı erkenden tohum atmak, erkenden geleceğin trendlerine gençleri hazırlamak” dedi.

Aydilek, görüşmeden dolayı Bayraktar’a teşekkür etti.

Öte yandan Harran Üniversitesi öğrencileri, kendi ürettikleri elektrikli araç ile TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında Sürücüsüz Otomobil, Efficiency Challenge Elektrikli Araç, Roket, Uçan Araba Yarışmaları’na katılacağı öğrenildi.

İkili arasında geçen o anlar...

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195