Title of a News Article

Aydınlık'tan Baro Başkanlarına Destek

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, TBMM Çankaya Kapısı önünde bekleyen Baro Başkanlarına gönderilen bankların alana alınmamasına tepki göstererek, bankların taşınmasını sağladı.

Aydınlık'tan Baro Başkanlarına Destek
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, AK Parti'nin hazırladığı kanun teklifini 'Barolar Bölünecek' diyerek tepki gösteren ve TBMM Çankaya Kapısı önünde bekleyişini sürdüren 33 ilin Baro Başkanına destek verdi.

Gün içerisinde bekleyişlerini sürdüren Baro Başkanlarının yanına giden Vekil Aydınlık, burada Çankaya Belediyesi gönderilen bankların alana alınmamasına tepki gösterdi. Diğer CHP'li vekillerle birlikte diyaloglarını sürdüren Aydınlık, ilerleyen anlarda bankların alana alınmasını sağladı.

Avukatlar ise vekillerin bu davranışına alkışlarla destek verdi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel ile birlikte meclis önündeki bekleyişlere desteğini gece saatlerinde de sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 01:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 4 yıl Önce

ne oldu destekçilerinizden biri elinizden gidiyor diye mi bu telaş orada onlara destek vereceğine mecliste çık memleketinin sorunlarını konuş çık istanbul da yıl 2020 halen tankerlerle su dağıtımını konuş yoksa bunlar işinize gelmiyor diye mi konuşmuyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner195