Title of a News Article

Başhekim Dr. Arslan yeni yıldan sağlık diledi

Başhekim Dr. Arslan yeni yıldan sağlık diledi
banner206

Şanlıurfa'da, Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan, yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınlayarak sağlık dolu bir yıl geçirmeyi diledi.

Korona virüsü kabusunun üzerinden tam 2 yıl geçti. İnsan hayatını fazlasıyla etkileyen ölümcül virüs henüz bitmiş değil. 2020 başlarında başlayan ve 2021 yılının son gününü yaşadığımız bugünlerde halen etkisini yitirmeyen koronavirüsü umut ediyoruz ki 2022 yılında tam anlamıyla biter. 

2022 yılına saatler kala bir mesaj yayımlayan Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan, şunları söyledi;

"Dünya geneli olarak son 2 yılda çok zorlu günler geçirdik ve halen geçirmeye devam ediyoruz. Koronavirüsü nedeniyle birçok sevdiğimiz insan aramızdan ayrıldı. 2020-2021 yılları gerçek manada çok zor geçti. Umut ediyoruz 2022 yılı insanlık adına milat olur. İnsan sağlığını fazlasıyla tehdit eden bu virüs inşallah yeni yılın ilk zamanlarında biter. Yeni yıldan beklentimiz sadece sağlık olsun. İnsan sağlığı herşeyden önemlidir. Tedbirlere riayet ederek bu zorlu günleri de inşallah geride bırakacağız. Tedbir ve aşımızı yaparak bu illetten en kısa sürede kurtulmayı hedef olarak kendimize aşılamalıyız. Bu anlamda 2022 yılının tüm insanlık adına sağlık ve hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195