Title of a News Article

Başkan Beyazgül katıldı, Mansur Yavaş vazgeçti!

Başkan Beyazgül katıldı, Mansur Yavaş vazgeçti!
banner206

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katıldığı için Bosna Hersek'teki programa katılmaktan vazgeçtiği iddia edildi. Bu iddiayla ilgili konuşan Beyazgül, “Mansur Yavaş'ın benimle bir problemi olması ihtimali olamaz çünkü herhangi bir temasımız olmadı” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, UNFPA Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi Demogfrafik Dayanıklılık Programı kapsamında Bosna Hersek'te bir dizi temaslarda bulundu. Bu programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılması bekleniyordu. Ancak Yavaş’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katıldığı için Bosna Hersek’e gitmekten vazgeçtiği öne sürüldü.

Bu iddiaya yönelik Haber 7’de açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisi katıldığı için Bosna Hersek'teki programa katılmaktan vazgeçmesine ilişkin, "Bu konudaki şey bende duyum olarak var. Ama netice itibarıyla biz burada hem Türkiye'mizi çok güzel temsil ettik. Hem Urfamız'daki konuları güzel bir şekilde anlattık. Mansur Yavaş'ın benimle bir problemi olması ihtimali olamaz çünkü herhangi bir temasımız olmadı. Bir şehrin belediye başkanının mütevazı olması lazım. Kendi şehrine hizmet etmesi lazım" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195