Title of a News Article

Başkan Ekinci, koltuğunu Elif’e devretti

Başkan Ekinci, koltuğunu Elif’e devretti
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık görevini 4. Sınıf öğrencisi Elif Irmak Güzel’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin koltuğuna, Sakarya İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Elif Irmak Güzel temsili olarak oturdu. Öğretmenlerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Güzel, kendisine koltuğunu teslim eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti. Koltuğa oturur oturmaz birim müdürlerine talimat veren Güzel, Viranşehir Belediyesi'nin daha çok öğrencilerin yanında olmasını istedi.

Koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Elif Irmak Güzel’e teslim eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu geleceğin başkanı Elif’e teslim ettiğini belirterek, "Gençlerimiz bizim için çok önemli, geleceğimizin teminatıdır. Ülkemizin geleceği, milletimizin umudu olan bu çocuklarımız, inşallah gelecekte de şehrin yönetiminde önemli bir rol alacaklardır" dedi.

Başkan Ekinci, şimdiden tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayarak, çocukların savaşsız, barış dolu bir dünyada yaşamalarını diledi.  Ziyaretin sonunda Başkan Ekinci, Elif Irmak Güzel’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisine çeşitli hediyeler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195