Title of a News Article

Başkan Ekinci personelleri ile iftarda bir araya geldi

Başkan Ekinci personelleri ile iftarda bir araya geldi
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yenişehir Mahallesi Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Önder Çengel, eşi Ayşe Asan Çengel, Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, Belediye Başkan yardımcıları Süleyman Çelik ve Yılmaz Gözen, Belediye meclis üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarları, belediye birim müdürleri, memurlar, işçiler, taşeron işçiler ve Kaymakamlık personelleri katıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, iftar yemeği öncesi misafirleri tek tek kapıda karşıladı.

Daha sonra tüm sofraları gezen ve personeli ile tek tek ilgilenen Başkan Salih Ekinci, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, personel ve ailelerinin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.

Viranşehir için elbirliği ile çalışmaya devam ettiklerini anlatan Başkan Ekinci, özverili çalışmalarından ve daveti üzerine iftar yemeğine katılımlarından dolayı personellerine teşekkür etti.

Allah tuttuğumuz oruçlarımızı dergâhında kabul eylesin diyen Başkan Salih Ekinci,” Cenab-ı Mevla bugün burada iftar sofrasındaki gösterdiğimiz birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın inşallah. Viranşehirimize en güzel şekilde hizmet etmeyi, kazançlarımızı helal olarak kazanmayı ve ailelerimizi helal rızık götürmeyi nasip eylesin diyorum. Allah hepimizi sağlıcakla ve huzurla Ramazan Bayramı’na eriştirsin. Şimdiden hepinizin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyorum. Hepinize saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Daha sonra birer selamlama konuşması yapan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, davetlilerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, güzel organizasyondan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

Okunan ezanla birlikte yapılan iftarın ardından program, İlçe Müftüsü Mahmut Kaya’nın okuduğu dualarla sona erdi.

Belediye personeli ve davetliler ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye davetlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195