Title of a News Article

Başkan Ekinci’den 5 mahalleye doğalgaz müjdesi

Başkan Ekinci’den 5 mahalleye doğalgaz müjdesi
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçede 5 mahallenin daha doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa şirket müdürü Muhammed Nezih Ural’ı Şanlıurfa’da ziyaret eden Başkan Ekinci, Viranşehir’de yürütülen doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Doğalgaz çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi alan Başkan Ekinci, vatandaşların fazla mağdur edilmemesi için ilçede yürütülen ve yürütülecek çalışmaların daha da hızlandırılmasını istedi.

Müdür Ural ise, İlçede yürütülecek doğalgaz çalışmalarını en kısa sürede bitirmek için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerinin sözünü verdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Salih Ekinci, Emiroğlu, Şarkpınar, Selahaddin Eyyubi, Tekke ve Kale Mahallesinin bu yıl doğalgaza kavuşacağını, Gölbaşı mahallesinin ise kalan kısımlarının da bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Yapılacak altı yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına ivedilikle başlayacaklarını belirten Ekinci, yapılacak doğalgaz çalışmalarının şimdi den ilçe halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Ekinci, pilot bölge seçtikleri Yenişehir Mahallesinde yapılan alt ve üst yapı hizmetlerinin aynısı diğer mahallelerde de yapılacağını hatırlattı.

İlçe halkına verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Ekinci, sevdalı olduğu ilçesine hizmet etmek için çıtalarını her gün artırarak, ilçe halkına hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195