Title of a News Article

Başkan Ekinci’den teşekkür

Başkan Ekinci’den teşekkür
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinden bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle ayrıldığını belirterek, kazananın Viranşehir ve Türkiye olduğunu söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajla, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için sandık başına giden tüm Viranşehirlilere teşekkür etti. “Teşekkürler Viranşehir, Teşekkürler Şanlıurfa, Teşekkürler Türkiye” başlığıyla mesaj yayınlayan Başkan Ekinci, “Seçilen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı canı gönülden tebrik ediyor, seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aziz milletin ortaya koyduğu iradesiyle Yeni Yüzyılın Yeni Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtiğini, kararını bu yönde kullanarak ferasetini bir kez daha sandığa yansıttığını belirten Başkan Ekinci, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a göstermiş olduğunuz güçlü destek ve teveccühlerinizden ötürü kıymetli Viranşehir’li hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Rekor bir katılımla sandıklara giden seçmenlerimiz başta olmak üzere, gece geç saatlere kadar seçmen iradesinin güvenliğini sağlayan sandık görevlilerine ve güvenlik güçlerine de gönülden teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde canla başla çalışan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Cevahir Asuman Yazmacı’ya, İlçe Başkanımız Ali Tekin ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanlığımıza, Gençlik Kolları Başkanlığımıza, müşahitlerimize ve partimizde görevli avukatlarımıza da teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden seçilen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı canı gönülden tebrik ediyor, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ülkemize, şehrimize ve aziz milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

Başlasın Türkiye Yüzyılı…”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195