Title of a News Article

Başkan Güvenç'e özel misafir

Başkan Güvenç'e özel misafir
banner206

 Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’da yapılacak olan Kalkınma Ajansı toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen  Diyarbakır Cahit Kıraç, Şanlıurfa’nın eski Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’i hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık Makamında bir süre Vali Kıraç ile sohbet eden Başkan Güvenç, sohbetin ardından ziyaretle ilgili açıklamada bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’e tebriklerini ileten Vali Kıraç, “Uzun yıllar beraber mesai yaptığımız mesai arkadaşımızdır. Şanlıurfa’ya daha çok hizmet etmek için başka bir alana geçti. Şanlıurfa’ya çok güzel  hizmet edeceğini biliyorum ve düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum.Bugün aynı zamanda Kalkınma Ajansı’nın yönetim kurulu toplantısı var. Burada da beraber olacağız. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Kutluyorum Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olsun. İyi hizmetler bekliyoruz” dedi.

Vali Kıraç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, “Sağolsun bahsettiği gibi uzun yıllar beraber çalıştığımız bir meslektaşımız ve büyüğümüz. Kalkınma Ajansında da  bugün aylık toplantısı var. Birlikte toplantıyı yapacağız. Nezaketine teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

Daha sonra Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Güvenç, Vali Kıraç ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun ile birlikte Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına geçtiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195