Title of a News Article

Bayındır, Urfalıların yıllardır beklediği müjdeyi verdi

Bayındır, Urfalıların yıllardır beklediği müjdeyi verdi
banner206

Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatması planlanan ve Şanlıurfa çevre yolu ağını birbirine bağlayacak olan Kuzey-Batı Çevre yolunun kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.   

Şanlıurfa’da yapımı adeta yılan hikâyesine dönen Kuzey-Batı Çevre yolunda nihayet sona gelindi. Şanlıurfa çevre yolu ağını birbirine bağlayacak olan Kuzey-batı Çevre yolunda çalışmalar sıkı şekilde devam ediyor. Bir süre önce ekibi ile birlikte yapımı devam eden Kuzey-Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulunan Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, 10 km uzunluğunda yapılacak Kuzey-Batı Çevre Yolu ile ilgili beklenen müjdeyi duyurdu.

BAYINDIR: ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Karaköprü İlçesini Evren Sanayi Bölgesine bağlayacak projenin tamamlanması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Müdür Bayındır, “Çalışmalarda sona doğru gelindi. İnşallah en kısa sürede Kuzey-Batı Çevre Yolu’nu tamamlayarak, Şanlıurfa’nın hizmetine sunacağız. Bu proje sayesinde Şanlıurfa’nın trafiği büyük ölçüde rahatlamış da olacak” dedi.

Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Kuzey-Batı çevre yolu ihalesini 53 Milyon 929 Bin 424 TL ile Yapı STS İnşaat & Topalan İnşaat firması kazanmıştı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195