Title of a News Article

Belediye Başkanları Çiftçi başkanlığında toplanacak

Belediye Başkanları Çiftçi başkanlığında toplanacak
banner206

İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu'nun da katılacağı Türkiye Belediye  Başkanları Birliği Olağan Genel Kurulu yapılıyor.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı  Nihat Çiftçi, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri, Eski Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: “15 Aralık 2021 günü yapacağımız ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun da katılacağı Türkiye Belediye  Başkanları Birliği Olağan Genel Kurulu ile ilgili bugün Genel Başkanımız Sn. Hüseyin Erer ile birlikte açıklamalarda bulunarak hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

NİHAT ÇİFTÇİ, FATMA ŞAHİN İLE GÖRÜŞTÜ
Önceki dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin 15 Aralık 2021 tarihinde yapacağı genel kurul toplantısı öncesinde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile görüşme gerçekleştirildi.
Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin 15 Aralık 2021 tarihinde yapacağı genel kurul toplantısı İçin Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Fatma Şahin ile görüşme gerçekleştirildi. Sayın Şahin’e birliğimize sağladığı destekleri için çok çok teşekkür ederiz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195