Title of a News Article

Beyazgül Canpolat'a teşekkür etti

Beyazgül Canpolat'a teşekkür etti
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediyesi bünyesinde hizmet veren kentte ilk ve tek olma özelliği taşıyan Sosyal Yardım Tesisini ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Hizmet için seçilmiş belediye başkanları olarak milletin ve memleketin faydası için elimizden gelen gayreti ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ev sahipliğinde kentte ilk ve tek olma özelliği taşıyan ve yılın 12 ayı vatandaşa hizmet veren sosyal yardım tesisini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Canpolat eşliğinde sosyal yardım tesisi bünyesinde olan aşevi, gıda ve giyim market, çamaşırhane ve glütensiz ekmek fırınını inceledi.

İlk etapta günlük 360 haneye sıcak yemek gönderen aşevinde incelemelerde bulunan belediye başkanları iftar soflarına gidecek olan kaplara yemekleri doldurdu.

Ardından ilçede şimdiye kadar yaklaşık 10 bin kişiye gıda yardımının yapıldığı gıda market ve 2 bin 700 haneye toplam 11 bin 500 parça giyim desteği sunacak olan giyim marketi ziyaret eden Belediye Başkanları Beyazgül ve Canpolat, son olarak aylık 55 bin glütensiz ekmek üretimi yapan fırında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar.

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Hep birlikte sosyal yardımın, sosyal marketin, aşevinin, glütensiz ekmeğin, giyim mağazasını gezdik. Sayın Başkanımız vatandaşlara yapılan yardımlara bugün kendileri de ortak oldular. Sayım Başkanımız her zaman için yanımızda oldular. Bize rehberlik ettiler. Bugünlerde daha da önemli olan sosyal yardımlar noktasında da bize göstermiş olduğu ilgi alaka ve destekten dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında Ramazan Ayı’na da değinen Başkan Canpolat, “ Ramazan birliktir, paylaşmaktır ve biz diyoruz paylaştıkça çoğalır. Bu manada bizler inşallah Şanlıurfa’da hizmet için seçilmiş belediye başkanları olarak milletin memleketin faydası için ne varsa elimizden gelen gayreti ortaya koymaya çalışıyoruz. Bize ağabeylik yapan Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Şanlıurfa’da ilklerin ve yenilerin belediyesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Haliliye Belediyesinin sosyal yardım tesisinin kentte çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek şunları kaydetti:

“Bugün Haliliye Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Sosyal destek birimi ile ilgili çalışmalarını yerinde gördük. Önce gittik ihtiyaç sahibi ailelere aşevinde yemeklerini doldurduk. Yine ondan sonra ihtiyaç sahibelerine verilecek kıyafetleri hepsi çok güzel ve sıfır kıyafetler. Arkasından sosyal markete girdik. Haliliye Belediyemiz çok güzel bir sistem kurmuş, kartlı bir sistem insanlar ihtiyaçlarını belirliyor. Buradaki çalışanlar da ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyor. Yine glütensiz ekmek fırınını gezdik. Burada bin 800 tane hastamıza cevap veriliyor. Çok büyük bir yükü Başkanımız kaldırmış oluyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. AK Partili Belediyeler hizmette yarışıyor. Bu çok güzel bir durum”

Belediye Başkanların sosyal yardım tesisini incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195