Title of a News Article

Beyazgül'den Urfalılara müjde...

Beyazgül'den Urfalılara müjde...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte görev yapan basın mensupları ile iftarda buluştu. Programda konuşan Beyazgül, Şanlıurfa’da vatandaşları konut sahibi yapabilmek için çalışmalarının olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Seyirtepe Restoranda buluştu. İftar programına gelen basın mensupları, kapıda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Mahmut Uçmak tarafından karşılandı. Programa AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan da katıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Beyazgül, trambüs konusuna da değinerek, trambüslerin haziran ayında faaliyete gireceğinin müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak konut projelerinin de olduğunu vurgulayan Beyazgül, vatandaşları konut sahibi yapabilmek için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Gazeteciler de, düzenlenen iftar programından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Mahmut Uçmak’a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195