Title of a News Article

Birecik’e yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıldı

Birecik’e yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıldı
banner206

Birecik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Birecik Belediyesi ilçeyi kalkındırmak için projelerini bir bir gerçekleştiriyor. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın seçim vaadi olan projelerden yarı olimpik kapalı yüzme havuzu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla ilçeye kazandırılarak hizmete açıldı.

Yapılan açılış törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, programda yaptığı açıklamada, söz verdikleri bir projeyi daha hizmete kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, yarı olimpük yüzme havuzunun Birecik’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da, yapılan hizmetlerden dolayı Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ı tebrik ederek, yüzme havuzunun Birecik’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek, havuzun açılışı gerçekleştirildi. Vali Ayhan ve beraberindekileri, ardından havuzda incelemelerde bulundu ve yüzme kursu gören çocuklarla sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195