Title of a News Article

Ceylanpınar katı atık transfer istasyonunu açılıyor

.

Ceylanpınar katı atık transfer istasyonunu açılıyor
banner206

“Temiz bir çevre” sloganıyla çalışmalarını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 dönümlük arazi üzerine kurduğu Katı Atık transfer İstasyonunu açıyor.

13 ilçeye eşit hizmet götürme parolasıyla hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra Şanlıurfalı vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan tesis ile mevcut durumda Ceylanpınar ilçesinde toplanan atıklar modern şekilde bertaraf edilecektir. Vahşi depolama yöntemi sonlandırılarak çevreyi kirletmeden Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük çöp taşıma araçları ile 140 Km mesafedeki Şanlıurfa Merkez Katı Atık Düzenli Depolama Sahasında bertarafı sağlanacaktır.

Günlük 79 ton evsel atık; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait elektrik enerji üretim tesisinin getirilerek, katı atıktan enerji geri dönüşümüne kazandırılacaktır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1.6 Milyon Türk Lirasına maliyetle yapılan Katı Atık Transfer İstasyonu Perşembe günü (02.03.2017) Başkan Nihat Çiftçi’nin katılımıyla açılışını gerçekleştirecektir.

Viranşehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı semt pazarının açılışı saat 10.00’da gerçekleştirilip ardından saat 12.30’da Ceylanpınar’da yaptırdığı Katı Atık Tesisin açılışı gerçekleştirilecektir. Programa katılmak isteyen basın mensupları için saat 09.00'da Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünden araç kaldırılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195