Title of a News Article

CHP'lilerin eylemi destek gördü...

CHP'lilerin eylemi destek gördü...
banner206

CHP Şanlıurfa cephesinden destek gören eylem. Türkiye'nin en fazla araç yoğunluğu ve trafik kazalarının meydana geldiği Suruç yolunda bu sabah eylem vardı.

Son olarak geçtiğimiz hafta içinde Gazeteci Fehmi Kaplan ve iş adamı Halit Öz'ün meydana gelen trafik kazasında ölmeleri Şanlıurfa'da büyük tepkilere neden oldu. CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ, Başkan vekili Av.Ronayi Paydaş, Ziraat Mühendisleri odası başkanı Abdullah Melik ve Suruç ilçe Başkanlığı bu sabah "ölüm yolu yaşam yolu olsun" pankartı ve dövizlerini taşıyarak OSB-Suruç yolununun duble yol yapılması için yetkilere seslendiler.

CHP'li Paydaş" halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan OSB Suruç arasında ki yolun tüm projeleri hazır, ihale aşamasına gelinen bu yolun ölüm yolundan çıkması için ihale edilmesini ve yolun acilen yapılmasını halk olarak beklemekteyiz" açıklamasında bulundu. CHP'lilerin eylemi araç sürücüleri tarafından da korna sesleri ile destek gördü.

CHP Suruç ilçe teşkilatıda Şanlıurfa Valiliğine seslenerek" Suruç yolu yapılıncaya kadar ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmesin çağrısında bulundular"

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195