Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ata'nın huzurunda...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ata'nın huzurunda...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yılında Anıtkabir'deki anma törenine katıldı. Erdoğan, ziyaretçi defterine "Bizlere emanet ettiğiniz cumhuriyetimizi büyütmeye, kalkındırmaya devam ediyoruz. Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kastedilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun." ifadelerini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı: Devletimizin bekasına kastedilmesine asla izin vermeyeceğiz

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI
 

Heyette TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, komuta kademesi, kurum ve kuruluş başkanları yer aldı. Heyet daha sonra Atatürk mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Kasım mesajı: Devletimizin bekasına kastedilmesine asla izin vermeyeceğiz

"2023 HEDEFLERİMİZE KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ"

Mozoleye çelenk bıraktıktan sonra Misak-ı Milli kulesine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve şu açıklamaları yaptı:

"Aziz Atatürk, zat-ı alinizi vefatınızın 83. seneyi devriyesinde bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz cumhuriyetimizi müstevlilerin emellerine dahil olan betahlara rağmen büyütmeye, kalkındırmaya, bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı yapmaya devam ediyoruz. Eğitim, sağlık, güvenlik, sanayi başta olmak üzere her alanda elde ettiğimiz tarihi başarılarla 2023 hedeflerimize kararlılıkla ilerliyoruz. Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kast edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ruhun şad olsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195