Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması...
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunuyor. Asgari ücretle ilgili konuşan Erdoğan, "Kesinlikle işçimizi zora sokmayacağız, onları memnun edeceğiz. Asgari ücrette en uygunu masaya yatırıp nihai kararımızı vereceğiz. İşverenin de alınan karardan memnun olması lazım." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Katar ile yarın yüksek düzeyli stratejik konsey toplantımızı yapacağız. Heyetler arası görüşmeleriz olacak. Toplantımızı en geniş manada gerçekleştireceğiz. Türkiye-Katar ilişkileri stratejik perspektifle günden güne güçlenmeye başladı. Yeni anlaşmalarla dayanışmamızı daha da perçinleyeceğiz. Türkiye ve Katar iki dost ve kardeş ülke olarak önlerine çıkan badireleri yakın iş birliği ile aşmayı başardı.

Türkiye ve Katar son yıllarda karşılaştıkları bölgesel konularda güçlü duruşunu koruyan iki devlettir. Ekonomiden savunmaya, ticaretten yatırımlara kadar pek çok alanda kazan kazan ilkesine göre ilişkilerimizi güçlendirdik. Siirt'te açtığımız çinko tesisi bunun en son örneklerindendir.

SORU - CEVAP
BAE İLE YENİ DÖNEM
Her şeyden önce Türk yapısı olarak Türkiye olarak tüm Körfez ülkeleriyle olan birlikteliğimizi çok daha güçlendirmekten yanayız. Bu konuda muhalefetin rahatsızlıklarını zaten biliyoruz. Bu rahatsızlıklara rağmen yürütmekte kararlıyız. Şubat ayı içinde Abu Dabi'ye bir ziyaretimiz olacak. Ekonomik alanında atılan adımları daha da etraflıca ele alacağız.  Birçok yatırımla ilişkilerimizi perçinleyeceğiz.

13 ÜLKEDEN TALİBAN AÇIKLAMASI
Temennim Taliban'ın verdiği sözleri tutmasıdır. 

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI
Kesinlikle işçimizi zora sokmayacağız, onları memnun edeceğiz. Asgari ücrette en uygunu masaya yatırıp nihai kararımızı vereceğiz. İşverenin de alınan karardan memnun olması lazım.

YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL
HALİL - 2 yıl Önce

BEN ANKARAYA ANAMLA BİRLİKTE SİZİ ZİYARETE GELECEĞİM

SIRADAKİ HABER

banner195