Title of a News Article

Dev proje Viranşehir Belediyesi'ne geçti!

Dev proje Viranşehir Belediyesi'ne geçti!
banner206

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, açılışa hazırlanan Millet Bahçesi’nde gazetecilerle birlikte incelemelerde bulundu. Millet Bahçesi’nin Viranşehir’e değer katacağını belirten Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak Millet Bahçesi’ni teslim aldıklarını ve en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin vizyon projelerinden olan Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yerel ve ulusal basın mensupları ile birlikte Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden olacak Viranşehir’deki devasa projeyi yerinde inceledi. Beraberindeki heyetle birlikte Yenişehir Mahallesi Curcup Deresinde yapım çalışmaları bitme aşamasına gelen Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Çengel ve gazetecilere bilgi verdi.

Viranşehir’e 260 bin metrekare daha yeşil alan kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bu teklifimizi sunduğumuz zaman nasıl bir şey olacağını tahmin ediyorduk ama bu kadar güzel olacağını hakikaten tahmin edemiyorduk. Kütüphanesiyle, kafeteryasıyla, sosyal alanlarıyla, yeşil alanlarıyla, yürüme ve bisiklet yollarıyla beraber çok güzel bir Millet Bahçesi oldu. Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olsun. Bu projemiz Viranşehir’imize değer katacak” dedi.

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak Millet Bahçesi’ni teslim aldıklarını ve en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunacaklarını vurgulayarak, bu projeye desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığına teşekkür etti.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, Millet Bahçesi’nin üzerinde durulması gereken güzel bir proje olduğunu ifade ederek, “İlçemize hayırlı olsun. Daha güzel hale getirmek için Başkan Bey uğraşıyor, biz de elimizden geleni yapacağız. Viranşehir’imizde bu tür yerlerin artması yönünde çalışmalarımız inşallah devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun, gelip burada güzel vakit geçirebilecekler, keyifli anlar yaşayacaklar. Şahsen ben memnun oldum inşallah vatandaşlarımızda da aynı memnuniyeti görürüz. Bunca yatırım vatandaşlarımız için, onların daha konforlu, daha müferrih bir ilçede yaşamaları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, gazetecilerle birlikte çektirdiği toplu hatıra fotoğrafının ardından Millet Bahçesi’nden ayrıldı.

Bu arada Aksaray’dan Viranşehir’e gelen bir vatandaş da, zaman geçirdiği Millet Bahçesi’ni çok güzel bulduğunu belirterek, projede emeği geçen Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Curcup Deresinde 260 dönüm alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde mesire alanı, millet kıraathanesi, egzersiz ve çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanları yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195