Title of a News Article

Doktor Arslan'dan duygu yüklü mesaj...

Doktor Arslan'dan duygu yüklü mesaj...
banner206

Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Sadece birgün değil hergün hatırlamamız ve yanlarında olmamız gerektiğini yayımladığını mesajında vurgulayan Özel Meydan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Sahibi ve Başhekimi olan Dr. Faruk Arslan mesajında duygu yüklü ifadelere yer verdi.

Özel Meydan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Sahibi ve Başhekimi olan Dr. Faruk Arslan, Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları söyledi;

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle öncelikle tüm engelli kardeşlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Engelin, bedende olmadığı, engelin düşünce de ve kalpte olduğunu hatırlatmak istiyorum. Her insanın görülen ve görülmeyen engelleri vardır, önemli olan bu engellerin üzerini örtebilmek, onlara engellerin aşılmasında kol kanat olmaktır. İnsan hayatında dezavantajlı engelli bireylerimizin engellerini aşabilmeleri adına iyi kalpli adımlar atarak onlara destek olmalıyız. Onlar ancak ve ancak bizlerin iyi niyetli attığımız adımlar ve verdiğimiz desteklerle zorlu engelleri aşabilirler. Farkındalık oluşturma adına dünya genelinde bugün onların günü, kutlu olsun. Engelli kardeşlerimizi sadece bugün, hayatımızın, hayatlarının her alanında ve hergün onları hatırlamamız gerekiyor. Engellerini aşabilmeleri noktasında elimizden gelen tüm gayretleri onlar için harcamalıyız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu duygu düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195