Title of a News Article

Doktorundan flaş açıklama...

Doktorundan flaş açıklama...
banner206

Tüm Türkiye'yi derinden üzen cani baba şiddetinde flaş bir gelişme yaşandı. Öldüresiye dövülen 3 aylık Cihan bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor. 

Gaziantep'te babası tarafından acımasızca dövülen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Cihan bebeğin hayati tehlikeyi attığı öğrenildi. Bu haber hemen hemen herkese derin bir rahat nefes aldırdı. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir gazetecilere verdiği demeçte, Cihan bebeğin durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi.

Bebekte önemli iyileşme kat edildiğini söyleyen Demir, 'Dün biraz beslenme sıkıntımız vardı, bugün beslenmemiz de iyi gidiyor. Yaptığımız son tetkiklerimizin sonuçları güzel.' dedi.

Doktor Demir, yarın son bir değerlendirme yapacaklarına söylerek, "Yarın ki değerlendirmemizde ekstradan bir problem olmazsa servise çıkma durumu olabilir. Bunun için yarını bekleyeceğiz. Dün hastamızın durumuyla ilgili sosyal medyada olumsuz haberler yayıldı ama hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Şu an hastamızın durumu gayet iyi durum ve stabil seyretmektedir. Hastamız hayati tehlikeyi atlattı.' dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195