Title of a News Article

EGM Müdürü Şanlıurfa'da

EGM Müdürü Şanlıurfa'da
banner206

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da polis teşkilatıyla iftar yaptı. Sahur vakti ise Vali Erin ile birlikte Suriye'ye geçti.

Bingöl ve Elazığ ziyaretleri sonrası Şanlıurfa'ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Şanlıurfa  Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde organize edilen iftar yemeğine katıldı. Polis evindeki iftar yemeğine il Emniyet müdürü Selçuk Doğuş, birim amirleri, çok sayıda özel hareket, ve polisler katıldı.

İftar sonrası Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, vali yardımcısı Metin Esen, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ile kentin emniyeti ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. 

EGM Müdürü Mehmet Aktaş, akabinde ise Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte sahur vakti Suriye'nin Telabyad kentine gitti.

Barış Pınarı Bölgesinde görev yapan özel harekat timleriyle bir araya gelen Aktaş ve beraberindekiler sahuru da burada yaptı. 

Müdür Aktaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti;

"Suriye | Telabyad. Şanlıurfa valimiz Sn. Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürümüz Sn. Selçuk Doğuş ile birlikte sahur soframızın bereketini Bölgede yaşayan kardeşlerimizin canını, malını ve namusunu koruyan Kahramanlarımızla paylaşıyoruzAllah, kahramanlarımızı muhafaza etsin."

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 03:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195