Title of a News Article

Ekinci, Adıyaman’da incelemelerde bulundu

Ekinci, Adıyaman’da incelemelerde bulundu
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerin başında bulunan Adıyaman'da incelemelerde bulundu.

‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan Kahramanmaraş depreminin ilk yaşandığı andan itibaren depremzedelerin yanında yer alarak her türlü desteği sağlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, depremin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman’ı ziyaret etti. Başkan Ekinci, Adıyaman temaslarına Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı ziyaret ederek başladı.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte Başkan Kılınç’ı ziyaret eden Ekinci, kendilerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Başkan Ekinci, daha sonra Adıyaman AFAD Koordinatörü olarak görevlendirilen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Deprem felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde de bulunan Ekinci, depremzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini aktardı.

Başkan Ekinci, temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesi Adıyaman’da incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Viranşehir Belediyesi olarak deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Devlet ve millet el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde bu felaketinde üstesinden gelecek, yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195