Title of a News Article

Ekipler gördüklerine vuruyor...

Ekipler gördüklerine vuruyor...
banner206

Tüm yurt genelinde devam eden aşılama olayı Şanlıurfa'da da sürüyor. Kırsal mahallelere dağılan sağlık çalışanları deyim yerindeyse tuttukları her vatandaşa aşıyı vuruyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aşı olamayan ve olmak istemeyen vatandaşlar birbir bilinçlendirilip aşı ile buluşturuluyor. 

Aşılamada son sıralarda yer alan Şanlıurfa'da, son günlerde artık gözlemlendi ve bu artışlar sayesinde kırmızı kategoriden çıkıldı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Sağlık Müdürü Prof. Mehmet Gülüm ve birçok yetkili isim vatandaşlara sık sık aşı olunması noktasında çağrıda bulunmuştu. 

Aşılama da ciddi bir yol alındı. Aşı olmaya gelemeyen vatandaşların ayağına giden sağlık çalışanları kırsal mahallelerde vatandaşları bilinçlendirip aşılarını yapıyor. 

GÜLÜM PAYLAŞTI

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, kırsal kesimlerde aşı çalışması yapan sağlık çalışanlarının görüntülerini paylaştı.

Bir fotoğraf karesinde traktörle ilerleyen sürücü, diğer karede ise koyunları otlatan bir çoban. Her ikisinin de aşısı yapıldığı görüldü. 

Gülüm paylaşımında sağlık çalışanları teşekkürlerini iletti;

"Aşı her yerde, fedakâr sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum, her şey mavi Urfa için... "

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2021, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142