Title of a News Article

Özyavuz, 'Değil yapmak hayal bile edemezler'

Özyavuz, 'Değil yapmak hayal bile edemezler'
banner206

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sahada ekiplerin yürüttüğü çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe tarihinde görülmemiş hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz, 2024 yılına işaret ederek, “Köklü bir değişim yapmış olmazsak bir daha Belediye Başkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağız.” dedi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz “Harran’ı Yeniden Yazıyoruz” diyerek çıktığı yolda tüm zaman ve imkanlarıyla ilçe halkının refahı için çalışmalarına devam ediyor. Seçildiği günden bu yana birçok hizmeti Harranlı hemşerileri ile buluşturan Başkan Özyavuz, saha temasları sırasında yaptığı açıklamada göreve geldiği günden bugüne yürütülen çalışmalara değinerek hayatın her alanında çalışma gerçekleştirdiklerini aktardı.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden beri, Harran ilçemizde eğitim, kültür, sağlık, spor, ulaşım ve temel hizmetlerin tamamında hizmette çığır açıyoruz. Gece gündüz demeden Harran Belediyesi araç, gereç ve personellerimizle Harran’ımızda hizmet seferberliği oluşturmuş durumdayız. Seçildiğimiz günden bu güne ilçe merkezi ve kırsal olmak üzere; kırsal mahallelerimizde mahalle içlerinde 1 Milyon Metrekare parke taşı, 175 KM sathi kaplama asfalt yol yapımı gerçekleştirdik. Eğitimde ise Harran ilçemizde bulunan bütün mahallemizin tamamındaki okullarımızın mevcut ihtiyaçlarını hızla gideriyor ve eğitime yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporda ise kırsalımızdaki çocuklarımıza halı sahalar hediye ediyoruz.” dedi.

Resim önizlemesi

ÖZYAVUZ: “2024 YILINDA KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM YAPMIŞ OLMAZSAK, BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIZ”

Seçildiği günden bu güne birçok özlem duyulan hizmeti Harranlı hemşerileri ile buluşturduklarını ifade eden Başkan Özyavuz, görev süresi boyunca Harran ve Harranlı hemşerilerinin emrinde çalışmaya devam edeceklerine işaret etti. Başkan Özyavuz; “İnşallah önümüzdeki 2 yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında temel hizmetleri bitirmiş olacağız. Enerji konusunda şu anda sıkıntılar yaşıyoruz. Bununla ilgili Enerji Bakanlığı’mızla sürekli istişare halindeyiz. Hem milletvekillerimiz hem Vali’miz hem de Elektrik Dağıtım Şirketi ile sürekli diyalog içerisindeyiz. İnşallah ilçemiz kırsalında yaşanan elektrik problemlerini çözeceğiz ve Harran’ımızın hem elektriğini hem yollarını hem içme suyunu yenilemiş olacağız. Harranlı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ve yine tekrar etmek istiyorum. Eğer Harran ilçemizde 2024 yılında köklü bir değişim yapmış olmazsak bir daha Belediye Başkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağız.” dedi.

Resim önizlemesi

ÖZYAVUZ: “30 YILDIR HALKIMIZIN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ KISA SÜREDE HEMŞERİLERİMİZE ULAŞTIRIYORUZ” 

Yıllardır ötelenmiş hizmetleri ilk günkü aşkla vatandaşlara ulaştırdıklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz, ötelenmiş sorunlara göreve gelir gelmez neşter vurduklarını söyledi. Başkan Özyavuz; “Harran ilçemiz 1989 yılında köy iken direkt ilçe olarak bir sekte yaşamış. İlk döneminde 5 yılda ancak belediye ve diğer kurumlar teşkilatlanabilmiş. Daha sonrasında Harran ilçe merkezinden ibaret 2 Bin seçmenli ve 10 Bin nüfuslu bir ilçeyken sit alanından dolayı orada herhangi bir hizmet yapılamamış. Fakat 1994 – 2009 yılları arasında 3 tane yeni mahalle kurulmuş, Arsa Ofisi ile istişare edilerek Harran Belediyemiz o zamanlarda Süleyman Demirel Mahallesini, Hayati Harran-i Mahallesini ve HZ. Yakup Mahallesini imara açmış ve oraları imar ederek temel hizmetleri tamamlamıştır. Alt ve üst yapısı bitmiş şu anda biz göreve geldiğimiz günden beri Harran’ın yeni imarını çalışıyoruz. Geçen meclis toplantısında da Harran imarını toplantıdan geçirdik ve Harran’ımızın yeni devlet hastanesinin müjdesini verdik hemşerilerimize.  İnşallah yeni imarımızda devlet hastanemiz Harran’ın girişinde şehre yeni bir görüntü kazandıracak ve Harran’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Harran’a 100 yataklı devlet hastanesi kazandırıyoruz. Bunun dışında altyapıda bildiğiniz gibi Harran ilçe merkezimizin içme suyu şebekesini tamamıyla değiştiriyoruz. Harran’a içme suyu şebekesini kazandırıyoruz. Bunun yanında Harran’da kanalizasyon ve yağmur suyunu birbirinden ayırıyoruz. Elektriği Allah’ın izniyle yer altına döşüyoruz. Harran ilçe merkezimizin bütün temel hizmetlerini bitirmiş olacağız. Ayrıca kırsal mahallelerimizde sürekli, gece gündüz demeden; Belediyemizin bütün personeli, araç gereci ve yürütülen çalışmaların bizzat takipçisi olarak hizmetlerimiz devam ediyor.” dedi.

Resim önizlemesi

ÖZYAVUZ: “BEN, BENDEN ÖNCEKİ BAŞKANLARA BENZEMEM”

İlçe tarihinde görülmemiş hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz; “Harran’ımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Harran ilçemizde bizden önceki yönetimler 2 yılda yaptığımız hizmeti değil yapmak hayal dahi edemezler. Bunu da buradan bütün hemşerilerime iletmek istiyorum. Ben, benden önceki başkanlara benzemem. 30 yıllık Harran ilçesinin tarihi boyunca, Harran’da toplamda 25 km asfalt yapılamamış. Biz geldikten sonra sadece kırsal mahallelerimizin içine 175 KM asfalt yol yapıyoruz, 1 Milyon Metrekare parke taşı döşüyoruz. Büyükşehir’imizin de gücüyle Harran’a ayrıca 45 KM asfaltlama yapıyoruz. Meydankapı yolunu 3,5 metreden 8 metreye genişletiyoruz ve şu anda sathi kaplama çalışmaları başlamış, yılbaşına kadar İnşallah Meydankapı yolunu da ulaşıma açmış olacağız. Bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyor, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2021, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142