Title of a News Article

Erdoğan ağzından mı kaçırdı?

Erdoğan ağzından mı kaçırdı?
banner206
 Erdoğan Ağrı'da bugün yaptığı konuşmada Köşk adaylığı için önce 'İsmimizi' dedi, sonra...
 Başbakan Erdoğan'dan Ağrı'da Cumhurbaşkanlığı seçimi için önemli açıklama

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ağrı'da partisinin düzenlediği mitingte konuştu. 1 Haziran'da Ağrı'da yenilenecek seçimler için oy isteyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylarını Haziran ayı içinde açıklayacaklarını belirtirken, "İstişarelerimizi yapıyoruz, ismimizi, adayımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 30 Mart seçimlerinde Ağrı'da oyların 15 kez değil bir kez sayıldığını, ikinci sayımda hilenin ortaya çıktığını belirten Erdoğan, Pensilvanya eleştirilerini de sürdürdü. Erdoğan, "Duydum ki Pensilvanya benimle ilgili bir film hazırlıyormuş. Ama bana benzer bir artist bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist bulamamışlar. Ama Hollywood’a gitmelerine gerek yok. Kendi içlerinde artisler var" dedi.
şte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;
 
Burada Pazar günü Ağrı Dağı’nın şanına yakışır şekilde AK Parti ile gürleyeceksiniz. Hizmete mi oy vereceğiz, ideolojiye mi oy vereceğiz? Ne diyorlar sandıklar 15 kere sayıldı. BDP bu yalanı yaydı. Sandıklar sadece bir kez tam olarak sayıldı. İkinci kez sayılmada hile ortaya çıktı. Seçimler böyle iptal edildi. Burada maalesef BDP meydanı terörize etti. Bunları 30 Mart akşamı yaşadık. Her şeyden önce bu zihniyetin demokrasiye inancı yok. Bu zihniyetin sandığa inancı yok. Düşünce özgürlüğüne saygısı yok. Bunlar bugüne kadar ancak tehditlerle oy almanın yoluna gittiler.

Daha yeni  6 tane vatandaşımızı kaçırdılar. Açık net konuşuyorum. Burası bizim Bitlis milletvekilimizin ailesine ait olan bir işletme. Kendisine Bitlis’teki seçimlere gitmemesi için tehdit ettiler. İkide bir partinin adını değiştirirsin başka da bir işe de yaramazsın. Şu Ağrı’da ne yapılmışsa biz yaptık.
 
"MESELE SIRRI SAKIK MESELESİ DEĞİL"

Ağrı’da birçok dedikoduyu dolaşıma soktular. Bu yalanlara karşı çok dikkatli olun. Size güvenilmez adamlar haber getirdiğinde bunlara itibar etmeyin. Daha seçim sırasında yalan söyleyenlerin Ağrı’da yönetime gelseler ne tür çirkinlikler yapacağını ben sizin takdirinize bırakıyorum. 30 Mart’tan sonra Ağrı'ya 15 bin polis gönderdiler diyorlar. Nerede bu polis, gösterin bilelim. 2000 bin gencin askere götürüldüğünü söylüyorlar.
 
Mesele Sırrı Sakık meselesi değil. Sırrı Sakık fanidir, bugün vardır yarın yoktur. Mesele mensup olduğu zihniyettir. Tayyip Erdoğan da fanidir.  Baki olan hedefler için fanilere kalmayın. Bizim baki olan hedefimiz Ağrı’ya hangi hizmeti veririz?
 
Hala Doğubeyazıt’ta BDP var. Çünkü tehditle oy alıyorlar. Hanım kardeşlerimizi sandığa göndermiyorlar. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Siz bizim ablalarımızsınız.
 
"30 MART'TA MİLLET DERS VERDİ"
 
30 Mart’ta millet, plansız, vizyonsuz partilere çok güzel ders verdi. Yeni Türkiye hedefine, hizmete, çözüm siyasetine en güçlü desteği verdi. Akşam sandıklar kapandı, sonuçlar belli oldu. Ak Parti’nin birinci parti olduğu 30 Mart akşamı belli oldu. 30 Mart’tan bugüne biraz dinlenelim demedik. Tam tersine millet bize yetki verdi dedik. Daha büyük bir heyecanla büyük Türkiye yolculuğumuzu sürdürdük. Seçimde oy kaybeden partiler ne yaptı? Normalde onların bizden daha fazla çalışması lazım. ama bunların öyle bir derdi yok.
 
"O ÇATI 30 MART'TA UÇTU"
 
Neymiş çatı kuruyorlarmış. Bu çatı cumhurbaşkanı olacakmış. O çatı 30 Mart’ta uçtu gitti. Bunların oturdukları binanın damı yok. Bu millet kendi başkanını, inandığı insanı, kendisini kucaklayacak insanı gayet iyi biliyor. İnşallah Haziran ayı içinde adayımızı açıklayacağız. İnşallah, istişarelerimizi yapıyoruz, ismimizi, adayımızı açıklayacağız.
 
Yavruları kaçırılan anneler babalar günlerdir eylem yapıyor. 134 yavru kaçırıldı. Kimlerin kaçırdığını biliyorsunuz değil mi? BDP ve HDP’ye söyledim 'Bunları siz alıp geleceksiniz' dedim. Adresleri siz biliyorsunuz. Getirmemeleri halinde biz de iktidar olarak A ve C planımızı uygulamaya koyacağız.Nasıl işbirliği içindesiniz. Bizler kimin ne yaptığını her şeyi biliyoruz.
 
"DEVLET BU VERGİLERİ YOLA HARCIYOR, SEN NEYE HARCIYORSUN!"

Neymiş Vahit Kiler devlete vergi veriyor, bize de vergi verecek. Lafa bak! Bunlar nereye soksan girer. Mafya mı, terör mü, eşkıya mı? Ne dersen var. Haraç istiyor. Ben arkadaşımıza söyledim. Kesinlikle böyle bir şeye yanaşmayacaksın dedim.  Devlet bu vergileri yol için harcıyor. Sen neye harcıyorsun insanları öldürmek için harcıyorsun. Ölelim ama bir kere ölelim, onurumuzla ölelim.
 
Çözüm süreci dedik. Birçok imkan verdik. Red, inkar politikalarını ayaklar atına aldık. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Bizim farkımız yok. BDP-HDP siyasi Kürtçülük yapıyor. MHP siyasi Türkçülük yapıyor. Biz 77 milyonu kucaklıyoruz.
 
"GALATASARAY LİSESİ ÖNÜNDE OTURANLARA SESİNİZ ÇIKIYORDU"
 
Kaçırılan çocuklar için bu yandaş medyanın sesi çıkıyor mu? Ama Galatasaray Lisesi’nin önünde oturanlar için sesiniz çıkıyordu. Allah korusun çocukların cenazeleri geldiğinde istismar vasıtası yapmayı da çok iyi bilirler. Biz annelerin yavrularına kavuşması için mücadele veriyoruz. Akan kan dursun diye mücadele veriyoruz. Çok önemli mesafeler kat ettik. Bir yılı aşkın süredir acı haberler gelmiyor. Biz çözüm sürecini kararlılıkla sürdürdük. Siz de bu çözüm sürecine sahip çıktınız. Bu sürecin sabote edilmesine inanıyorum ki sizler müsaade etmeyeceksiniz. Kandan şiddetten, kaostan beslenenler bu süreci bozmak isteyecek. Ama inanıyorum ki sizler buna izin vermeyeceksiniz.
 
"BENİMLE İLGİLİ FİLM HAZIRLIYORLARMIŞ"
 
Yeni bir haber aldım, duydum ki Pensilvanya benimle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Ailemle ilgili güzel bir film hazırlıyormuş. Bu film için bana uygun bir artist henüz bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist henüz bulamamışlar. Halbuki Hollywood'a filan gitmelerine gerek yok, kendi içlerinde bunu başaracaklar artistler var, oradan çıkarırlar. Fakat bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak. Hesap şu, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. Onun gayreti, hesabı içindeler. 17 Aralık, 25 Aralık dediler tutmadı. 30 Mart dediler yine tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. 10 Ağustos'ta da Allah'ın izniyle yine tutmayacak, ben buna inanıyorum.
 
"BAZI YAZAR MÜSVEDDELERİ..."
 
Her türlü tahriki yaptılar. Hatta bazı yazar müsveddeleri terörü yeniden başlatın bile dedi. Sizler bu tuzağa düşmediniz. 1 Haziran’da hem eser siyasetine hem çözüm siyasetine Ağrı bir kez daha desteğini verecektir. Diyarbakır’da başlattığımız o güzel atmosferin daha da güçlenmesini sizler temine edeceksiniz.
 
Ak Parti’nin yerel yönetim birikimi burayı idare edecek. Hiçbir siyasi parti bizimle yerel yönetimde aşık atamaz. İstanbul’u nasıl başarı ile yönettiysek aynen Ağrı’da da yeni bir anlayışı hakim kılacağız.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195