Title of a News Article

Faruk Çelik deprem bölgesinde

Faruk Çelik deprem bölgesinde
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Çelik, deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzedelere geçmiş olsun mesajını iletti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Şanlıurfa ile 11 ilde yıkıma neden olan büyük iki depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Çelik de, deprem bölgesini ziyaret etti. Şanlıurfa’yı ziyaret eden Eski Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra AFAD tarafından kurulan çadırları da ziyaret eden Çelik, afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında Birecik ilçesine de geçen Çelik, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile görüşerek, afetzedelere de geçmiş olsun dileklerini aktardı.

ÇELİK: DEPREMİN İZLERİ ÇOK AĞIR

Deprem bölgesindeki incelemelerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, “6 Şubat’ta yaşanan depremin izleri çok ağır. İlleri hayalet şehirlere çeviren, gözyaşlarını kurutan Aileleri yıkan,afet bölgesindeyim

Allah bu büyüklükteki afeti yaşayan vatandaşlarımıza, milletimize güç,kuvvet, sabırlar versin.Vefat edenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı tarafından görevlendirilen Çelik’in, Şanlıurfa ziyaretinin ardından diğer deprem bölgesinde temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2023, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195