Title of a News Article

Göreve başlayınca kural değişti

Göreve başlayınca kural değişti
banner206

 ŞANLIURFA'da, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Törende konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, makam şoförünün eskiden emniyet kemeri yerine toka kullandığını ve kendisinin göreve başlamasıyla artık toka yerine kemer kullandığını söyledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında şiir, resim ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle plaketleri verildi. Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Türkiye'de 25 milyon sürücü 18 milyon aracın bulunduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şanlıurfa'da 290 bin sürücü, 248 bin araç bulunduğu söyledi.

Şanlıurfa'da Vali Yardımcılığı görevine başladığı gün makam şoförünün emniyet kemeri yerine toka kullandığını söyleyen Vali Yardımcısı Soner Zeybek, "Öncelikle herkesin trafik haftasını kutluyorum. Trafik konusunda çok güzel sunumlar ve çalışmaların yapıldığını görüyoruz. Emniyet kemeri hayat kurtarır derken bu işin gerçekten şakası yok. Yapılan sunumlarda da bunun örneklerini gördük. Şimdi şoförüm Ömer bey de bunu dinliyor. Aracımızda bir tane toka vardı. Öncelikle biz tokaları attık ve Ömer artık emniyet kemeri kullanıyor. Buradan görmüştür ki; bu gerçekten son derece önemli bir konu. Hepimizin bu gibi küçük şeylerle bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şiir, resim ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere, katılımcılar tarafından plaket ve fahri trafik kartları verildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195