Title of a News Article

Gözler bu seçime çevrildi! Urfa'dan 3 kişi oy kullanacak

Gözler bu seçime çevrildi! Urfa'dan 3 kişi oy kullanacak
banner206

Türkiye Barolar Birliğinin (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu, 4-5 Aralık tarihlerinde Ankara'da yapılacak. Şanlıurfa Barosu’nda TBB Delegeleri de bu seçimde yeni başkanı seçebilmek için oy kullanacak.

Korona virüs tedbirlerinden dolayı geçen yıl  ertelenen Türkiye Barolar Birliğinin (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu, TBB Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezinde yarın saat 10.00'da toplanacak, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 11-12 Aralık'ta aynı yerde yapılacak. Genel kurulun ilk günü, Başkanlık Divanı seçilecek ve geçmiş dönem raporları ile genel kurul gündemi görüşülecek. İkinci gün ise başkanlık seçimi yapılacak, yönetim, disiplin ve denetleme kurulları belirlenecek.

FEYZİOĞLU VE SAĞKAN ADAY

Genel kurulda 348 delege oy kullanacak. En fazla oy alan aday, TBB'nin yeni başkanı seçilecek. TBB Başkanlığı için şu ana kadar mevcut Başkan Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan adaylıklarını açıkladı.

Bu arada Şanlıurfa Barosu,3 delege ile temsil edilecek. Şanlıurfa Barosu’na kayıtlı TBB Delegeleri Av. Abdullah Öncel, Av. Hikmet Delebe ve Av. Murat Çakmak genel kurulda oy kullanabilecek.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195