Title of a News Article

Gözler Kabine Toplantısı'nda...

Gözler Kabine Toplantısı'nda...
banner206

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün son kez video konferansla yapılan kabine toplantısından önemli karalar çıkması bekleniyor. Hafta sonları uygulanan sokak yasakları ile çocuk, genç ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamaların sürüp sürmeyeceği ana gündem maddeleri...

Kabine toplantısı büyük bir heyecanla bekleniyor. Cumhurbaşkanı başkanlığında bugün kabine toplantısı yapılacak. Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı başkanlığında son kez video konferansla gerçekleştirilecek. Toplantının saati merak ediliyor. Peki kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında videokonferans ile yapılan kabine toplantısı başladı.

KABİNE TOPLANTISINDA KONULAR NELER OLACAK?

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre; Kabinede 3 Haziran’da bitecek seyahat yasağının yanı sıra, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubun sokağa çıkma yasağıyla ilgili değerlendirmeler yapılacak.

Bu yasakların ikinci dalganın yaratılmaması için henüz tamamen kaldırılmayacağı belirtiliyor.

Planlamaya göre 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için getirilen yasağın bir süre sonra toplu alanlara girme sınırlandırmasıyla kalkabileceği ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195