Title of a News Article

Haliliye’de restoran ve lokantalar denetlendi

Haliliye’de restoran ve lokantalar denetlendi
banner206

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik restoran ve lokantalarda yaptığı denetimle hijyen kurallarına uymayan işletmelere uyarılarda bulundu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan iş yerlerinin hijyen standartlarını korumasını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Zabıta Müdürlüğü Motorize Amirliği ve Ticaret İl Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından vatandaşların sağlığını korumak için yapılan denetimle, kentin işlek noktalarından olan Emniyet Caddesindeki restoran ve lokantalar denetlendi. Başta işletmelerin mutfakları olmak üzere hijyen ve temizlik denetimlerini titizlikle sürdüren zabıta ekipleri, işletmelere gıda ürünlerini açıkta korunmaması için uyarılarda bulundu. Gıda ürünlerinin saklama koşullarına uyulması gerektiğini belirten zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığını tehdit edecek şekilde ürünleri saklayan ve hijyen koşullarını sağlamadığı tespit edilen işletmelere yönelik gerekli işlemleri uyguladı.

Vatandaşların sağlığı için hijyen koşullarının sağlanması gerektiğini vurgulayan ekipler, 444 22 63 numaralı İletişim Merkezine gelen şikayetler dahilinde bölge bölge denetimlerin devam edeceğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142