Title of a News Article

Harran, tarihinde görmediği hizmeti görüyor

.

Harran, tarihinde görmediği hizmeti görüyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran İmam Bakır Mahallesinde sürdürülen parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Tarihi,Dini ve Turizm açısından Şanlıurfa'nın önemli değerlerinden biri olan İmam Bakır Türbesi ve Camisinin çevresinde çevre düzenlemesi ve parke çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu 100 bin metrekare parke yol yapımı ile Harran'ın çehresini değiştiriyor. 

Harran ziyaretleri kapsamında bölge esnafını da ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, 2016'nın Harran'da hizmet yılı olacağını söyledi.

İlçe genellinde tarihi dokunuşlar yapacaklarının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, " Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran İmam Bakır Mahallesinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Tarihi açıdan önemli değere sahip İmam Bakır Türbesi ve Camisinin bulunduğu bu bölgeyi güzelleştirmek adına 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Harran daha güzel çalışmaları hak ediyor İnşallah 2016 yılının projeleriyle Harran'ı hak ettiği yere taşıyacağız. Bu kapsamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Harran'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195