MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” deprem bölgesindeki incelemelerine başladı. İncelem Heyeti içerisinde Şanlıurfa  MHP Milletvekili  İbrahim Özyavuz'da buluyor. 

MHP Şanlıurfa  Milletvekili İbrahim Özyavuz  ile birlikte Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu , Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’den oluşan MHP’nin “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” ziyaretlerine başladı.

Beklenen Atamalar Gerçekleşti Beklenen Atamalar Gerçekleşti

İlk durak olarak Osmaniye’yi ziyaret eden MHP Heyeti, burada MHP Osmaniye İl Başkanlığını, Osmaniye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kaya’yı, Konteyner Kentte kalan depremzedeleri ve Osmaniye valisi Erdinç Yılmaz’ı ziyaret ederek, heyet istişarelerde bulundu.

MHP’nin “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” Hatay’daki programında ilk olarak Belen’i ziyaret etti. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül bir arayan gelen heyet durumu tekrardan iştişare etti.
 

MHP Heyeti, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloglu, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve AFAD Başkanı Yunus Sezer ile Hatay Valiliği’nde bir araya gelerek deprem sonrası yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı yapıldı. 

MHP Heyeti, Kilise  geçerek buradaki çalışmalarını sürdürüyor. 
 

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz Sosyal Medya Hesabından Şunları ifade etti; 

Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ’nin talimatlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek amacıyla “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” olarak; Kilis Valisi Sn. Recep Soytürk ve  İl Emniyet Müd. Sn. Ahmet Kurt ile Polisevinde bir araya geldik.