Title of a News Article

İş arayanlar dikkat! KGM personel alacak

İş arayanlar dikkat! KGM personel alacak
banner206

Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin personel alımı yapacak. Başvurular İŞKUR aracılığıyla alınacak. Alım için adaylarda aranan nitelikler var. İşte aranan nitelikler...

Karayolları Genel Müdürlüğü, işçi alımı yapacağını duyurarak iş arayanların umutlarını artırdı. Toplamda 3 bin personel alımı yapılacak olan bu sürekli iş sözleşmesi kapsamındaki alımlar, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek adaylar arasından seçilecek. Başvurular ise 27 Nisan tarihinde başladı ve 2 Mayıs tarihine kadar İŞKUR üzerinden alınacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuruları hakkında merak edilen detaylar da ortaya çıktı. Yayımlanan ilana göre, alım yapılacak kadrolar arasında Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü ve Vinç Operatörü yer alıyor.

Başvurular için belirlenen şartlar arasında adayların 18-40 yaş arasında olması, en az ilkokul en fazla ise lisans mezunu olması gerekiyor. Ayrıca alınacak meslek türüne göre yeterlilik şartı aranacak. Başvuru yapacak adayların özellikle ilgili kadro için belirlenen yeterlilik şartlarını karşılaması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurularının yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Bu sebeple, başvuruların son başvuru tarihine kadar tamamlanması öneriliyor. Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacak olması, iş arayanların kolayca başvuru yapmasını sağlayacak. Adaylar, İŞKUR resmi internet sitesine giriş yaparak ilgili alım ilanını inceleyebilir ve başvuru yapabilirler.

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı, işsizlikle mücadelede önemli bir adım olarak görülüyor. Alımların başarılı adayların seçilmesi ile sonuçlanması ve işsizlere yeni iş fırsatları sunulması hedefleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195