Title of a News Article

İşte ŞUSKİ’nin 2021 yılı karnesi…

İşte ŞUSKİ’nin 2021 yılı karnesi…
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla Şanlıurfa’nın altyapısını güçlendirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa’nın tümünde alt yapı çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılı içerisinde 33 bin 229 metre yağmursuyu hattı, 98 bin 606 metre kanalizasyon hattı, 287 bin 928 metre içme suyu şebeke hattı döşemesi gerçekleştirdi.

ŞANLIURFA’DA SORUNSUZ BİR ALT YAPI ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılı içerisinde yapmış olduğu içme suyu hat döşeme çalışmalarıyla 2021 yılını hizmet dolu bir yıl olarak geride bırakmaya hazırlanıyor.

287 bin 928 metre içme suyu şebeke hattı döşemesinin yanı sıra birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarında tüm alt yapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretmeyi hedefledi. Bunun için tüm araç, ekipman ve personelleri ile birlikte Şanlıurfa’nın tümüne eşit bir şekilde hizmet eden ŞUSKİ, vatandaşlardan tam not aldı.

Şanlıurfa genelinde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı (yağmur suyu drenaj)  döşeme çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında yapmış olduğu alt yapı hizmetlerinde 33 bin 229 metre yağmursuyu ve 98 bin 606 metre kanalizasyon hattı döşemesi gerçekleştirerek kalıcı çözümler üretti.

BAKIM-ONARIM ÇALIŞMALARI GECE GÜNDÜZ DEVAM ETTİ

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ayrıca bakım ve onarım faaliyetlerine 2021 yılında da yoğun bir şekilde devam etti. Alt yapıda revizyonun yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım-onarım çalışmalarını arttıran ŞUSKİ’de hedef yine ‘vatandaşa sorunsuz bir altyapı sunmak’ oldu.

2021 yılında Şanlıurfa merkez ve kırsalda toplam 445 bin 479 metre kanalizasyon hattı temizliği yapılırken ayrıca 71 bin 041 adet vidanjör talebine planlı ve anında dönüş sağlayarak yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçildi.

KIRSAL MAHALLELERDE KESİNTİSİZ İÇME SUYU

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında da kesintisiz içme suyu hizmeti için kırsal mahallelerde bulunan içme suyu kuyularının dalgıç, hidrofor, elektrik pano ve trafo bakım ve onarımı için toplamda 16 bin 145 adet onarım ve bakımı yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195