Title of a News Article

Kabası bitmek üzere...

Kabası bitmek üzere...
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleri sonucu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa'da 2 bin konut için ilk temellerini atmıştı. Temeli bu yıl başında atılan TOKi konutlarında kaba inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Başkan Kuş, yapılan konutlarla ilgili olarak depreme dayanıklı raylı sistemli Türkiye'de tek örneği olan konutları yapıyoruz dedi.

Şanlıurfa'da konut ihtiyacı en çok hissedilen ilçelerin başında merkez Eyyübiye ilçesi geliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Dr. Murat Kurum ile sık sık yaptığı görüşmeler neticesinde ilçeye Millet bahçesi, kentsel dönüşüm konutları yapılmıştı.

Yine, ilçeye bağlı Akabe bölgesinde 2 bin konutun temelleri bu yıl başında atıldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TOKİ Konutlarının sayısı giderek artacaktır mesajını vererek şunları söyledi;

"Türkiye'nin en çok göç alan kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. Konut ihtiyacı için yoğun temaslarımız oldu, ancak bizler de Belediye olarak Bin konut için kolları sıvadık. Belediye olarak depreme dayanıklı, raylı sistemli Türkiye'de tek örneği olan konutlar yapıyoruz, ilçemizin ne ihtiyacı varsa karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan Eyyübiye TOKİ konutlarında hummalı bir çalışma var.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195