Title of a News Article

Kahreden haber!

Kahreden haber!
banner206

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan saldırı sonucunda 3 askerimiz; Ali Sarı, İdris Aksöz ve Doğanay Çelik şehit oldu. Bölgede tespit edilen hedefler hava harekatı ile isabetle vurulurken, ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'taki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinden gelen kara haberi duyurdu. Teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu 3 askerimiz şehit olurken, hain saldırı sonrası Mehmetçik bölgede tespit edilen hedefleri hava harekatıyla yerle bir etti. Bölgede ilk belirlemelere göre 6 terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi.

MSB acı haberi şu ifadelerle duyurdu;

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde, 09 Aralık 2021 tarihinde, teröristler tarafından yapılan saldırı sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile isabetle vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195